Det svinger fortsatt av det analoge....

I Next Level tror vi at fremtidens handel blir gjort uten tastetrykk.

October 1, 2019

Button Text

Det svinger fortsatt av det analoge....

Salg av platespiller (vinylspiller) øker og tangerte CD salget i 2012. Den analoge drømmen og slow music. Den praktiske gleden med å ta vinylen ut av coveret, tre platen på tallerkenen og presist sette ned stiften. Holde et kunstverk i hånden og nyte det mekaniske i en label som dreier rundt egen akse i rolig tempo. Varsomheten og støvtørkingen har igjen fått en verdi. En verdi vi forlot med CD platene. Raskt, enkelt, transportabelt, varig og moderne. CD platen hadde et kort liv. Egenverdien av CD platen forsvant i utviklingen av MP3 spillere og mobiltelefonens utvikling. Musikk på øret, på flyet og på joggeturen. Deling med venner i de sosiale rommene overtok. To steg tilbake, samlingen rundt platespilleren gir oss noe. Designen, teksturen, analogt og lento. Det skaper gode vibber.

Den digital overgangen gjør ting enklere, mer anvendelig og ofte lettere å bruke. Det blir nye bruksområder, nye bruks situasjoner og nye brukere. Overgangen kan skje svært raskt, være innom noen faser med av analogisering eller ta svært lang tid å gjennomføre. Det er brukerens opplevelse av enkelhet, anvendelse og nytte som avgjør suksessen.

I Next Level tror vi at fremtidens handel blir gjort uten tastetrykk. Det blir intuitivt. Det blir enkelt.


Digital handel er gjenstand for nytenkning, utskiftning og forbedring. I Next Level tror vi at fremtidens handel blir gjort uten tastetrykk. Det blir intuitivt. Det blir enkelt. Enklere enn du har våget å tro. De som gjør det enkelt, lønnsomt og anvendelig vinner.

Vi tror også evnen til å ta med de beste verdiene fra de analoge prosessene er bestemmende for suksessen. Vil du at det skal svinge av din digitaliseringsprosess må du tune deg inn på riktig frekvens og ta med dine kunder på en reise som gir en god følelse av verdi. Det er en prosess som minner om å invitere dine venner med på høre på en Long Play. Èn plate på spilleren som må spilles på begge sider før du har hørt alt.

Det er tålmodighet og fokusering.

Skrevet av

Asgeir Grøneng Hartveit

CEO/OWNER i Next Level AS. Erfaring fra ledelse, arrangementer og foredrag innen finans og service. Arbeider i dag med forretningsutvikling og kommunikasjon i analog og digital form.

Alle artikler
Further Reading
Grunnlag for en god prestasjonskultur
Er åpenhet og trygghet fra ledelsen avgjørende for utvikling av ferdigheter og gode prestasjoner?
January 24, 2024
Trygg fremtid og usikker nåtid (COVID).
De skal konkurrere i en fremtid som blir annerledes enn den nære fortiden.
January 7, 2023