DIGITAL


KOMMUNIKASJON PÅ DIGITALE FLATER

Next Level hjelper kunder med forretningsutvikling og digitalisering.
Vårt arbeid er praktisk og ofte knyttet til salgsprosesser, informasjon til markedet eller direkte informasjon til kunder.
Det innebærer oftest hjelp til WEB sider, Sosiale medier, optimalisering for søkemotorer, integrasjon av mailutsending osv.
Alt henger sammen og Next Level bidrar til et godt kommunikasjonssystem overfor kunder.


Eksempel

Njord Group
Nord Group er em del av Glastad konsernet. Njord hadde behov for å lage en enkel side som forteller om virksomhetene innenfor paraplyen og selskapene som står bak Njord. Det ble laget en enkel WEB side i farger som står til finans og varighet. Flere av bildene er fra området Njord har utspring fra eller driver sin virksomhet i.Siden er laget i Webflow.

Tannregulering Sør
Tannregulering Sør er kjeveortopeden med hovedklinikk i Kristiansand og avdelingsklinikker i Mandal og Lyngdal. Selskapet er i sterk vekst og utvider sin virksomhet i Generalboligen i Østre Stand gate i Kristiansand. Tannregulering Sør ønsker å signalisere en friskere og mer ung retning enn mange andre i bransjen, noe de gjør gjennom sin totale satsing på kommunikasjon med en frisk profil.Siden er laget i Webflow og kampanjer er laget i sammen med Falk media.

Generalboligen og Generalens Hage
Utbygger av Generalboligen og Generalens Hage ønsket raskt (i løpet av en helg) et oppsett som presenterte prosjektet på en god måte. Eksisterende bygg med leiligheter og nytt bygg med to nye leiligheter langs Strandpromenaden i Kristiansand. Bruk av illustrasjoner, innkjøpte bilder og egne bilder. Produsert i Webflow.

Midtown
Midtown er et selskap i samme konsern som Next Level. Selskapet er et management selskap for utvikling av forretningsideer spesielt knyttet til digitalisering og teknologi. Selskapet tar også oppdrag for andre. WEB siden er laget i Squarespace.

Teateret
Teateret Kristiansand etter nyåpning. Behov for WEB side som er dynamisk da det er et stort antall arrangementer hver uke. I tillegg tilbyr Teateret også konferansefasiliteter, bar og restaurant. Produsert i Webflow med fokus på enkel CMS og kobling mot sosiale medier.

GOT
Global Ocean Technology Group har i løpet av 2018 bygget et selskap fra 2 -260 ansatte. Web sidene har utviklet seg med selskapets vekst og dekker nå flere divisjoner under en videreutviklet design paraply. GOT har behov for å informere og forklare sin virksomhet for et bredt publikum. Sidene er produsert med Optimizer for Wordpress.

Systemer
Systemer vi benytter mye i vår arbeidshverdag både internt og overfor kunder.

905 11 388