Gruer du deg til å holde foredraget?

Det er din presentasjon

Det er du som står på scenen og det er du som har ansvar for både budskap og innhold. Du er ikke bare en budbringer. Du er bedriften her og nå! Du har drakta på deg. Derfor må du ha eierskap til presentasjonen.

What’s a Rich Text element?

The rich text element allows you to create and format headings, paragraphs, blockquotes, images, and video all in one place instead of having to add and format them individually. Just double-click and easily create content.

Static and dynamic content editing

A rich text element can be used with static or dynamic content. For static content, just drop it into any page and begin editing. For dynamic content, add a rich text field to any collection and then connect a rich text element to that field in the settings panel. Voila!

How to customize formatting for each rich text

Headings, paragraphs, blockquotes, figures, images, and figure captions can all be styled after a class is added to the rich text element using the "When inside of" nested selector system.

Siste kveld før morgendagens viktige foredrag.....

En god presentasjon her vil bety mye for hvordan andre oppfatter bedriften i forhold til konkurrentene. Tallene du skal bruke har akkurat kommet på mail og flere av medarbeiderne har bidratt med grafer og modeller. I tillegg har du fått oversendt en god samling av gamle presentasjoner. Kvelden før frokostmøtet begynner forberedelsen....

Presentasjon er en ferdighet
du kan trene for å bli god på det.

En god prestasjon krever forberedelse.

Presentasjoner blir bedre av forberedelse. Hvorfor er det da så mange av oss som presenterer bedriftens budskap uten grundig forberedelse. Når du holder en presentasjon skaper du et etterlatteinntrykk av bedriften. Du når mange personer og de gjør seg opp en mening om deg og selskapet.

Det er din presentasjon.

Det er du som står på scenen og det er du som har ansvar for både budskap og innhold. Du er ikke bare en budbringer. Du er bedriften her og nå! Du har drakta på deg. Derfor må du ha eierskap til presentasjonen.

Eierskap er fundamentet til din sceneopptreden.

Eierskap utvikles gjennom arbeidet med presentasjonen. Du må ha forhold til bildene, grafene og spesielt rekkefølgen. Du må ha lyst til å fortelle noe om dette og bilder understøtter ordene og måten du sier det på.

Tar du utfordringen?

Sett av tid til et verkstedsbesøk og treningssamling!

Vi bygger presentasjoner og trener sammen på fremføring. Selve presentasjonen bygger vi etter ditt behov. Profesjonelt, teknisk og brukervennlig. Vi hjelper deg med å utvikle varig kompetanse på presentasjon og fremføring.

Du er herved utfordret, ta kontakt for å komme igang.

Presentasjoner blir bedre av forberedelse. Hvorfor er det da så mange av oss som presenterer bedriftens budskap uten grundig forberedelse.

FØRSTE SKRITT

Nysgjerrig på hva vi kan bidra med?